EUROPA LEAGUE
Esports Futbol 19/02/2015

El Vila-real busca una bona renda contra un Salzburg invicte a l'Europa League

El conjunt de La Plana rep l'equip austríac a l'anada dels setzens de final (21.05 h, GolT)

Efe
1 min
Leo Baptistao (Rayo) lluita amb Victor Ruiz (Vila-real)

Vila-realEl Vila-real rep aquest dijous la visita del Red Bull Salzburg, en l'anada dels setzens de final de la Lliga Europa, amb l'objectiu d'aconseguir una bona renda de cara a la volta a Àustria, ja que el club ha dipositat moltes esperances en aquesta competició (21.05 h, GolT).

Per a això haurà de superar un rival que va acabar invicte i com a primer en la fase de grups, encara que en el mercat hivernal va perdre dos dels seus grans estrelles, el brasiler Alan Carvalho -màxim golejador d'aquesta primera fase de la competició amb vuit gols- i l'internacional eslovè Kevin Kampl.

A més, el Vila-real guarda un mal record del conjunt austríac, amb qui va coincidir en la fase de grups de la temporada 2009-10, i davant el qual va perdre en els dos enfrontaments, sent a més l'últim club que va derrotar el conjunt espanyol en el seu feu en competició continental.

El club castellonenc afronta aquest torneig amb la intenció d'arribar el més lluny possible, com va demostrar l'entrenador Marcelino García en reservar a molts dels seus habituals titulars en el partit de Lliga del cap de setmana a Vallecas.

El davanter Ikechukwu Uche i el migcampista Jonathan Dos Santos s'han recuperat de les molèsties físiques que els van impedir jugar l'últim partit, pel que han entrat en la convocatòria. En canvi, no hi podrà ser Bruno Soriano, que estarà dos mesos de baixa.

Alineacions probables:

Vila-real: Asenjo, Mario, Musacchio, Víctor Ruiz, Jaume Costa, Pina, Manu Trigueros, Jonathan Dos Santos, Cheryshev, Gio Dos Santos i Vietto

Red Bull Salzburg: Gulacsi; Schwegler, Ramalho, Hinteregger, Ulmer; Lazaro, Leitgeb, Ilsanker, Bruno; Soriano, Sabitzer

Àrbitre: Robert Madden (Escocès)

Estadi: El Madrigal

Horario: 21.05 h, GolT

stats