PREMIER LEAGUE
Esports Futbol 26/12/2010

El Wigan de Robert Martínez surt del descens després de vèncer el Wolverhampton (1-2)

El Wigan suma la seva quarta victòria de la temporada, la segona fora de casa, i aconsegueix així sortir del descens després de diverses jornades en els llocs de perill

Redacció
1 min
Roberto Martínez durant el matx

BarcelonaEl conjunt del nord-oest d'Anglaterra, del comtat del Gran Manchester, va acabar la primera volta de la màxima competició anglesa al marge dels tres últims de la taula. Avui, els gols del colombià Hugo Rodallega i Tom Cleverly han proporcionat, davant el Wolverhampton, el seu quart triomf en dinou partits en el que va d'exercici.

"Estem a meitat de la temporada i hem estat regulars. Però hem de treure millors resultats. Per això és important el que hem aconseguit aquí (a Wolverhampton) per poder mantenir les possibilitats de salvació. El resultat ha estat molt important i això és el millor", ha indicat Martínez, que es va referir a la "maduresa" dels seus jugadors. "En general ha estat una actuació molt madura i que mostra fins on hem arribat a la primera meitat de la temporada", ha dit després de vèncer a domicili.

Pel que fa a la resta de la jornada destaquen les victòries del Tottenham al camp de l'Aston Villa per 1-2, el triomf del fins avui cuer West Ham al camp del Fulham, i les victòries de Manchester United (2-0) i Manchester City (1-3), que els fa seguir a la part alta de la taula. Els de Ferguson són primers i els de Mancini se situen segons però amb dos partits més que l'Arsenal, que juga demà davant el Chelsea. La resta de la jornada de l'anomenat Boxing Day ha tingut dos partits suspesos a causa de les condicions meteorològiques. L'Everton-Birmingham i el Blackpool-Liverpool no s'han pogut jugar per la neu.

stats