PREMIER LEAGUE
Esports 17/01/2016

Van Gaal deixa amb un pam de nas el Liverpool

L’Arsenal, el rival del Barça als vuitens de final de la Lliga de Campions, va perdre l’oportunitat de situar-se líder de la Premier League en solitari

T.p.
1 min
Van Gaal parlant amb Ryan Giggs ahir a Anfield.

BarcelonaL’Arsenal, el rival del Barça als vuitens de final de la Lliga de Campions, va perdre l’oportunitat de situar-se líder de la Premier League en solitari després d’empatar sense gols al camp de l’Stoke City (0-0). Els homes d’Arsène Wenger van patir contra l’equip local en un partit en què els grans protagonistes van ser els dos porters, el visitant Petr Cech i el local Jack Butland, el porter amb més aturades aquesta temporada a la Premier. Amb aquest punt, l’Arsenal queda empatat, amb 44 punts, al capdamunt de la classificació amb el sorprenent Leicester City, que també va empatar dissabte, al camp de l’Aston Villa.

El gran partit de la jornada, però, va ser el que van disputar el Liverpool de Jürgen Klopp i el Manchester United de Louis van Gaal. Els locals van portar la iniciativa del partit gairebé sempre, i van anar topant amb les bones aturades de David de Gea. Als 78 minuts de partit, després d’un servei de cantonada, Wayne Rooney va aprofitar un rebuig per afusellar la porteria dels reds i donar un triomf vital a Louis van Gaal, que respira una mica després de tants rumors sobre la seva possible destitució. El United puja fins a la cinquena posició de la classificació amb 37 punts, dos menys que el Tottenham Hotspur i cinc menys que el Manchester City. L’equip de Pellegrini ocupa la tercera posició després de golejar dissabte el Crystal Palace a l’Etihad Stadium.

stats