Esports 31/07/2019

Gallego avisa davant de possibles relaxacions: "Qui no tingui motivació no cap en el meu equip"

El tècnic de l'Espanyol s'espera un plantejament de joc directe de l'Stjarnan aquest dijous

Roger Requena
2 min
David Gallego, durant la roda de premsa prèvia al Stjarnan-Espanyol

BarcelonaEl tècnic de l'Espanyol, David Gallego, té clar que vol motivada tota la plantilla sigui quin sigui el següent partit o rival. Al tècnic de Súria li importa ben poc el 4-0 obtingut en el partit d'anada a l'RCDE Stadium. Preguntat per si caldrà motivació per afrontar el partit de tornada d'aquest dijous, Gallego s'ha mostrat rotund: "El jugador que no tingui motivació no cap en el meu equip. Tots estan molt il·lusionats". El preparador espanyolista ha advertit que hauran d'estar pendents de "qualsevol cosa" que es puguin trobar a Islàndia. "Ens poden plantejar dos partits ben diferents: el mateix de l'anada i un altre que és el que acostumen a fer durant la temporada. Nosaltres creiem que plantejaran la segona opció, és a dir, un partit de més joc directe, centrades i pressió més alta".

Gallego ha deixat clar que no creu que la gespa del camp de l'Stjarnan, de tipus artificial, els pugui perjudicar, ja que s'han entrenat en una gespa similar a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. "Som professionals i ens hem d'adaptar. El camp està en perfectes condicions per a la pràctica del futbol i no ens fixem en la superfície o les dimensions. Els jugadors han d'estar còmodes interpretant el joc i no pendents d'altres coses", ha comentat.

Preguntat per l'onze, no ha volgut donar pistes, si bé ha deixat entreveure que apostarà per la fórmula que "millor s'adapti al rival per superar-lo. Encara queda un entrenament per acabar de decidir. Estan tots els jugadors aptes per jugar els minuts que facin falta". Qüestionat per les absències d'homes com Pipa i Álex López, que sembla probable que puguin sortir cedits, s'ha limitat a dir: "Simplement no caben tots els jugadors a la convocatòria. Potser en el següent partit sí que hi entren, o finalment repetim la mateixa, ja ho veurem".

stats