Futbol Català
Esports 30/11/2011

L'entrenador del Gavà creu que molts dels seus jugadors "faran coses grans en el futur"

Per Albert Poch l'aposta de joc blaugrana donarà fruits a curt termini

àngel Garreta
1 min
Albert Poch durant un partit aquesta temporada

GavàA la banqueta del Gavà s'hi asseu un jove tècnic que aposta per intentar aplicar un bon futbol sobre la gespa. Albert Poch confia que molts dels actuals integrants de la plantilla blaugrana facin un salt qualitatiu propi i ajudin al Gavà, a curt termini, a tornar a ocupar la zona alta de la lliga com en anys anteriors, on l'equip sempre havia disputat les lligues entre el grup de play-off de Tercera i la Segona B.

Per a Poch "a alguna gent li causa sorpresa els dies que aconseguim fer bons partits i amb bon joc. A mi no, perquè veig com entrena cada dia el meu equip i que tots tenen capacitat per fer una bona aposta de futbol al camp. L'únic que marca una regularitat és saber-ho fer més sovint. Tenim nanos que encara estan per fer i per explotar".

Segons el tècnic "si tenim paciència, aquests nois faran grans coses. És fonamental la paciència". Poch considera que alguns dels integrants de la seva plantilla, sobretot els més joves "són la base del futur del Gavà. Amb calma i més temporades per davant si molts d'ells segueixen al club el podran portar a lluitar per bons objectius".

stats