GIRONA FC
Esports 02/09/2019

Brian Oliván amplia l'excel·lent plantilla del Girona

El lateral català jugarà cedit procedent del Cadis

Jordi Bofill
2 min
Brian Oliván amplia l'excel·lent plantilla del Girona

GironaBrian Oliván també se suma al projecte del Girona. El lateral esquerre català arriba cedit per una temporada del Cadis, però com han fet al llarg de l'estiu en la majoria d'operacions, els gironins es reserven una opció de compra. Oliván donarà competència a Mojica i Aday, que el curs passat van patir dues lesions de gravetat. A més, Unzué veu en Aday un futbolista polivalent que pot jugar en posicions més avançades. Per la seva part, Sebas Coris continuarà a Montilivi i en les pròximes hores es podria anunciar l'arribada d'un migcampista de tall defensiu.

El Girona també ha fet oficial el fitxatge d'Asier Riesgo, que ocupa el lloc deixat per Bounou. El porter basc arriba lliure i ha signat per una temporada. Juan Carlos Unzué va deixar clar que volia tres porters per afrontar el repte de tornar el Girona a Primera, i Riesgo compartirà posició amb Juan Carlos Martín (fitxat del Lugo) i José Aurelio Suárez (que va jugar al Peralada). La seva trajectòria no deixa lloc als dubtes perquè ha jugat 275 partits entre les dues categories més importants del futbol estatal. Amb passat a la Reial Societat, el Recreativo de Huelva, l'Osasuna i l'Eibar, l'experiència està assegurada.

Si Riesgo ha aterrat a Montilivi, és perquè Yassine Bounou jugarà al Sevilla, i farà realitat el seu desig de no competir a Segona Divisió amb el Girona, tal com va expressar abans d'anar amb el Marroc a jugar la Copa d'Àfrica. Amb contracte a Montilivi fins al 2021, el porter marxa cedit un any i els andalusos es reserven una opció de compra.

Aquesta és la segona sortida del dia, després que Choco Lozano marxés cedit al Cadis, que també s'ha reservat una opció de compra. El davanter hondureny no tenia lloc a la plantilla dirigida per Juan Carlos Unzué tot i disputar uns minuts en la derrota a Albacete la setmana passada. El fitxatge de Jonathan Soriano i el pobre rendiment en l'any i mig que ha jugat a Montilivi han propiciat la sortida d'un futbolista que va costar 1,75 milions i que en 41 partits oficials només ha marcat tres gols.

stats