PRIMERA DIVISIÓ
Esports 30/06/2017

'Benvinguts a la històr1a', la campanya d'abonaments del Girona

Montilivi s'ampliarà fins als 13.500 seients per a la històrica temporada a Primera

Jordi Bofill
2 min
La campanya de captació de socis del Girona

GironaEl CaixaForum de Girona ha sigut l'escenari escollit pel club per presentar la campanya d'abonats de la temporada 2017/18, la primera en la història dins la Lliga Santander.

El president, Delfí Geli, i el director general, Ignasi Mas-Bagà, han donat a conèixer els punts forts d'una campanya en què el soci serà el gran beneficiat. L'abonament inclou tots els partits de Lliga –no hi haurà jornades econòmiques, fet diferencial respecte a la resta de clubs–, la primera fase de la Copa del Rei, els partits del Peralada i tot el futbol base, amb descomptes per a famílies.

Una de les grans novetats resideix en la possibilitat d'alliberar la localitat en cas de no poder assistir a Montilivi i la promesa de garantir un 20% en l'abonament de la pròxima temporada si es presencien un mínim de 17 partits de Lliga. No es preveuen més altes noves que les que aporti la promoció Girona Fans, llançada aquest mes de març i que ha superat els 2.000 fidels. Se'n poden saber tots els detalls a http://abonaments.gironafc.cat/.

Taula de preus dels socis del Girona

L'ampliació de Montilivi és un fet

El Girona ha fet oficial l'ampliació de Montilivi, que arribarà fins a les 13.500 localitats mitjançant l'ampliació a les zones de preferent i gol nord, amb gairebé 2.000 seients nous en cadascuna. A preferent s'hi instal·larà una zona coberta per veure el partit més bé. També s'han donat a conèixer les noves sales vip i les noves cabines de premsa, que, sens dubte, permetran unes millors condicions i un salt qualitatiu condicionat i necessari per a l'estrena del club a l'elit del futbol.

L'ampliació de Montilivi

"L'objectiu és que Montilivi s'ompli a cada partit, és necessari i fonamental per a nosaltres. Aquesta campanya és un homenatge a una afició que podrà gaudir d'un espai per passar-s'ho bé més enllà dels 90 minuts de cada partit", ha argumentat Mas-Bagà, orgullós davant d'un projecte molt il·lusionant. La remodelació, començada fa un parell de setmanes amb el canvi de gespa, encara no ha arrencat del tot perquè el club està a l'espera del vistiplau de l'Ajuntament. No es contempla cap escenari que no sigui arribar al començament del campionat amb les obres acabades, però sí que serà difícil començar amb la il·luminació modificada, fet que no impedirà disputar els partits. El cost d'aquesta transformació arribarà fins als 4 milions d'euros, que assumirà del tot el club.

stats