HANDBOL
Esports 17/04/2015

El Granollers busca certificar la tercera plaça a Sagunt

Una victòria dels catalans i una derrota de Cangas contra l'Aragó els donaria la tercera plaça de manera matemàtica a falta de quatre jornades (18.30 h).

Efe
2 min
Els jugadors del Fraikin fan pinya abans d'un partit / XAVIER SOLANAS / FRAIKIN GRANOLLERS

GranollersEl Fraikin BM. Granollers s'enfrontarà aquest dissabte (18.30 h) al Port Sagunt, amb l'únic objectiu de mantenir i certificar la tercera posició de la classificació de la Lliga ASOBAL. Una victòria dels catalans i una derrota de Cangas davant Aragó els donaria la tercera plaça de manera matemàtica a falta de quatre jornades per a la finalització del campionat.

El conjunt català viatja fins a Sagunt amb la idea de seguir sumant punts per certificar la tercera posició del campionat, però amb la tranquil·litat d'haver aconseguit els diferents objectius de la present temporada.

La segona posició queda molt lluny per als vallesans, ja que Naturhouse la Rioja està tres punts per damunt i ja ha disputat els dos partits contra el Barcelona, mentre que al Granollers encara li falta rebre els blaugranes.

Les quatre visites del Granollers a la pista del Port Sagunt s'han saldat amb dues victòries per als catalans, un empat i una victòria valenciana.

La temporada passada va ser la victòria més àmplia del Granollers (23-29), encara que en la present campanya, els homes de Martí van estar a punt de donar la sorpresa a l'Olímpic (33-31).

Per primera vegada aquesta temporada, el tècnic català, Carlos Viver, ha tingut a la seva disposició tota la plantilla per a la setmana d'entrenaments.

Els jugadors David Resina i Guilherme Valadao han superat les seves lesions, mentre que Arnau García torna després d'una lesió de llarga durada. Resina i García podrien tornar a tenir minuts davant Sagunt, encara que han pogut entrenar pocs dies i encara no es troben físicament al cent per cent.

L'últim gran repte del Granollers aquesta temporada és classificar-se per a la final de la Copa del Rei, i per a això hauran d'evitar al Barcelona en el sorteig. La competició es disputarà a Gijón, i tant l'equip amfitrió com els blaugranes seran els caps de sèrie.

stats