ASOBAL
Esports 07/02/2015

El Fraikin Granollers no aixeca cap i cau de forma sorprenent amb el Villa de Aranda (27-32)

L'equip vallesà ja suma cinc partits sense aconseguir la victòria entre totes les competicions

Moisès Blanxart, del Fraikin, en acció.

GranollersEl BM. Vila d'Aranda ha derrotat el Fraikin BM. Granollers (27-32) en un partit que els visitants han controlat des del primer moment. Els catalans sumen cinc partits consecutius sense conèixer la victòria, amb tres derrotes en lliga, una altra derrota a la final de la Copa Asobal i un empat a la Copa del Rei.

En pocs minuts, els visitants han deixat a tot el públic congelat amb una diferència de 6 gols (4-10, m.14). El Granollers semblava no saber com aturar el rival. El tècnic local, Carlos Viver, ha decidit canviar el porter -Sastre per Pejanovic-. A poc a poc, el Granollers ha aconseguit frenar l'hemorràgia profunda que li havia fet l'equip visitant. La diferència de gols era cada vegada menor, i gràcies a un parcial de 5-1, els catalans s'han acostat a només 3 gols (10-13, m.23). Finalment al descans el resultat era de 13-16.

A la represa, el Granollers ha patit un parcial de 0-3 (15-20, m. 35) que l'ha deixat tocat. Al final, els dos punts han volat fins (27-32) i el Granollers queda tocat abans d'enfrontar-se dimecres al Gijón -a domicili- i rebre el Holstebro, dissabte, en partit de la fase de grups de l'EHF.

Fraikin BM. Granollers (13+14): Pejanovic (Sastre, ps); Blanxart (3), Cañellas (-), M. García (-), Pérez (2), Figueras (4), Solé (4), Resina (-), Ruiz (4), S. Puig (0), Valadao (4), Grundsten (1), Toledo (2) i Del Arco (3).

BM. Villa de Aranda (16+16): Santana (Díaz, ps); Cabanas (5), Redondo (-), Camino (4), Beltza (-), Muñoz (4, 2p), Megías (5), Moreira (2), Dos Santos (6), Pazin (-), Lazic (-) i Patrianova (6).

Marcador cada cinc minuts: 1-3, 2-7, 4-10, 6-12, 10-13, 13-16 (descans), 15-20, 18-22, 19-24, 21-24, 24-29 i 27-32 (final)

Àrbitres: Manuel Casado Fernández i Manuel Vera Ávila. Dos minuts a Grundsten (2) i S. Puig, del Granollers, i Cabanas (2), Megías i Beltza (2), del Villa de Aranda.