FÓRMULA 1
Esports 14/03/2014

Alonso (Ferrari) i Hamilton (Mercedes) dominen els primers entrenaments de la temporada de Fórmula 1

El circuit d'Albert Park de Melbourne serà escenari del primer GP de la temporada

Efe
1 min
Jenson Button i Lewis Hamilton

BarcelonaL'espanyol Fernando Alonso (Ferrari) ha desafiat el domini dels motors Mercedes en marcar el millor temps dels entrenaments del Gran Premi d'Austràlia, primera cita de la Fórmula 1 el 2014, en la primera sessió. Lewis Hamilton (Mercedes) ha fet el millor temps de la segona pràctica.

El circuit d'Albert Park, a Melbourne, ha presenciat els dos primers entrenaments de l'any amb una temperatura d'uns 25 graus centígrads. El millor crono d'Alonso en la primera tanda va ser de 1:31.840 en 20 voltes, mentre que en la segona Hamilton ha fet el millor registre de 1:29.625 en 37 girs.

S'esperava que els cotxes impulsats per motors fabricats per Mercedes fossin els més competitius en aquest primer acte de la Fórmula 1 el 2014, i així ha estat, amb Alonso com a únic rival.

Mala arrencada en la primera tanda per el tetracampió del món alemany Sebastian Vettel, que ha sortit a rodar en l'última mitja hora de la primera sessió d'entrenaments i amb prou feines ha completat deu voltes, tot i que el comportament del seu cotxe ha estat molt millor en la segona i ha acabat quart per darrere d'Alonso.

Vettel ha adoptat un pla de treball totalment diferent a la segona tanda i ha sortit a rodar des de l'inici i gravitant entre el segon i tercer millor temps. No obstant això, el millor registre en les tandes de pneumàtics tous ha estat el marcat per Lewis Hamilton.

stats