FÓRMULA 1
Esports 09/05/2014

Hamilton no dóna treva al Circuit de Barcelona-Catalunya

El pilot britànic torna a encapçalar la taula de temps de la segona sessió d'entrenaments lliures

Nuria García
1 min
Lewis Hamilton, al Circuit de Barcelona-Catalunya / FERRAN FORNÉ

MontmelóLewis Hamilton no ha guanyat mai al Circuit de Barcelona-Catalunya. Però aquest cap de setmana sembla decidit a acabar amb aquesta estadística. De moment, el britànic ha liderat les dues sessions d'entrenaments lliures que s'han disputat a Montmeló aquest divendres.

A la sessió de la tarda, el pilot de Mercedes ha aconseguit tancar la volta en 1:25.524, mentre que el seu company d'equip, Nico Rosberg, ha acabat segon, a gairebé mig segon de Hamilton.

Tercer, com ha passat en la sessió del matí, ha estat Daniel Ricciardo amb el Red Bull (1:26.509) i a l'australià novament l'ha seguit en la taula de temps l'asturià Fernando Alonso (quart, 1:27.121), a més d'un segon i mig de Hamilton. El seu company a Ferrari, Kimi Räikkönen, ha acabat cinquè (1:27.296).

Després dels problemes que ha tingut a la primera tanda d'entrenaments lliures, Sebastian Vettel no ha sortit a rodar en aquesta segona sessió. L'alemany, que només ha donat quatre voltes durant les tres hores que la pista ha estat oberta, haurà de fer aquest dissabte, en la tercera i última sessió, tota la feina per preparar els entrenaments oficials.

stats