HANDBOL
Esports 03/10/2014

El Fraikin Granollers rep l'Ademar en un duel d'aspirants al subcampionat de lliga

El pivot Adrià Figueras ha pogut entrenar amb normalitat i podria entrar en els plans del tècnic català

Efe
1 min

BarcelonaEl Fraikin BM. Granollers s'enfrontarà aquest dissabte (18.30 hores / Sportmania) la 'Ademar Lleó en un partit vital per a les aspiracions europees dels dos conjunts, ja que està en joc està la segona plaça de la classificació.

El conjunt vallesà té l'oportunitat de donar un cop sobre la taula en la jornada cinquena de competició. Després de la gran victòria, la setmana passada, davant Naturhouse la Rioja, el conjunt dirigit per Carlos Viver té l'oportunitat de derrotar Ademar Lleó. Si ho fa haurà derrotat els dos principals rivals per aconseguir el subcampionat de lliga.

Els catalans segueixen intractables en defensa, amb un Pejanovic pletòric sota els pals, però també han millorat molt la seva eficàcia en el gol, amb un Guilherme Valadao que ha anat de menys a més.

Tots dos conjunts arriben al partit empatats a 7 punts compartint la segona posició de la taula. Per al partit, Carlos Viver, tècnic del conjunt català, seguirà tenint la baixa del lateral Jose Guilherme Toledo i el dubte del també lateral, Salva Puig. Per la seva banda, el pivot Adrià Figueras ha pogut entrenar amb normalitat i podria entrar en els plans del tècnic català.

stats