ESPANYOL
Esports 30/06/2014

L'Espanyol, pendent de la lesió del mexicà Moreno, jugador que confiava en vendre per una bona xifra

El club confiava en poder vendre el defensa per una xifra superior als 10 milions d'euros

Efe
1 min

BarcelonaLa fractura de tíbia que el central mexicà de l'Espanyol Héctor Moreno va patir durant el partit del Mundial del Brasil entre Holanda i Mèxic pot alterar l'estratègia de mercat del club català, que contemplava la possibilitat de vendre el central aquest estiu, i està ara molt pendent d'aquesta lesió.

El mateix representant del futbolista ja va advertir fa setmanes la seva intenció de buscar un nou equip. Fins i tot el president blanc i blau, Joan Collet, ha reconegut recentment que als seus despatxos ha arribat una oferta, no formal, pel defensa. L'Espanyol no pensava traspassar al mexicà per menys de 10 milions d'euros. La seva venda havia de suposar una ajuda per a les arques de l'entitat, tot i que ara aquesta lesió canvia, en principi, notablement l'escenari. El club es mostra prudent i està a l'espera de rebre tota la informació de la Federació Mexicana.

Tal com ha comentat l'Espanyol, els responsables mexicans han informat que les primeres proves efectuades a Moreno descobreixen una fractura de tíbia neta, "sense afectació del peroné o altres parts de la cama del defensa internacional". La comunicació entre els serveis mèdics del club català i de la selecció mexicana és constant "des d'un primer moment per conèixer l'abast exacte de la lesió".

stats