Esports 15/06/2021

¿Hem vist ja el millor gol del torneig?: l'Eurocopa en tres tocs

Patrik Schick ha marcat des gairebé del mig del camp en el duel entre Escòcia i la República Txeca

2 min
Marshall, porter d'Escòcia, encaixant el gol de Schick des del mig del camp

BarcelonaAmb un doblet de Patrik Schick i una bona actuació del porter del Sevilla Tomas Vaclik, la República Txeca ha guanyat Escòcia (0-2). Malgrat que els escocesos haurien merescut més premi, la selecció txeca ha sabut treure profit d'un gran gol des del mig del camp de Schick. Aquest és el primer dels Tres tocs de l'Eurocopa del quart dia de competició.

¿Hem vist ja el millor gol d’aquesta Eurocopa?

A banda de donar els tres punts al seu país, Patrik Schick, autor d’un doblet, ha aconseguit marcar el gol des de la distància més gran en la història de la competició des que hi han registres (1980): 45,5 metres. Gairebé des del mig del camp, el davanter txec del Bayer Leverkusen s'ha inventat un golàs que suposava el 0-2 definitiu del duel contra Escòcia.

¿Serà aquest el millor gol de l’Eurocopa? És aviat per dir-ho, però aquesta pregunta ja circula per les xarxes socials, així com la còmica imatge del porter escocès David Marshall saltant, ple de fe, per intentar aturar una pilota que ja era dins la xarxa.

Cristiano, sobre el seu futur: “Dormo tranquil”

Cristiano Ronaldo ha parlat en la prèvia del duel entre Portugal i Hongria i ha trencat el silenci respecte del seu futur. L’atacant, que serà el primer en disputar cinc fases finals de l’Eurocopa, podria no seguir el curs vinent a la Juve, després d’un any gris en què van acabar quarts a la Sèrie A i van ser eliminats als vuitens de la Champions pel Porto. “Porto 18 anys jugant a un alt nivell. Si estigués començant ara, amb 18 o 19 anys, potser no dormiria pensant en el meu futur, però als 36 anys, el que vingui serà per a bé, independentment de si em quedo o me’n vaig [de la Juve]”, ha dit.

Tret de sortida al grup de la mort

La primera jornada de la fase de grups conclourà aquest dimarts amb l’entrada en escena del grup F. Es tracta d’un autèntic polvorí on hi ha França, vigent campiona del Mundial; Alemanya, un dels altres grans favorits en la pugna pel campionat; Portugal, l’última selecció en guanyar l’Eurocopa, i Hongria, catalogada com la Ventafocs del grup. El conjunt de Cristiano Ronaldo obrirà foc contra la selecció hongaresa (18 hores), mentre que el plat fort del dia (i de la primera jornada de la fase de grups) serà l’enfrontament entre França i Alemanya a l’Allianz Arena de Munic (21 hores). 

stats