HOQUEI HERBA MASCULÍ
Esports 01/05/2011

El Vallès es nega a dir adéu a la Divisió d’Honor A i guanya a domicili contra el Pozuelo (2-4)

El filial groc-i-negre es troba a dos punts de la salvació i ocuparà un lloc de permanència si guanya la setmana vinent al camp del Benalmádena

Oriol Malgosa
El jugador del Vallès, Pere Flo, ha estat un dels millors del partit.

MadridEl Vallès ha guanyat al camp del Pozuelo per 2 gols a 4 i ha sumat dos punts vitals per la permanència. A falta de cinc jornades, els de Quim Malgosa són tercers del grup amb 9 punts, dos menys que el Pozuelo i el Benalmádena, que avui ha perdut contra el Jolaseta 3-2. La setmana vinent, el filial de l'Atlètic juga a Màlaga contra el Benalmádena i en cas de victòria sortiria de les posicions de descens.

El Vallès ha sortit victoriós del primer dels sis match-balls que li queden per intentar salvar la categoria. Els de Quim Malgosa han començat el partit guanyant gràcies a un gol de Genís Roca quan només es portaven sis minuts jugats. Els vallesans han controlat el joc durant gran part del primer temps però als últims minuts els locals han posat una marxa més i han empatat el partit amb un gol de penal directe, quan el Vallès jugava amb un home menys.

A la segona meitat, la inferioritat numèrica del filial groc-i-negre ha fet que el Pozuelo avancés les línies i ha aconseguit posar-se per davant en el marcador amb una ràpida combinació al minut 6. Deu minuts més tard, els terrassencs han tornat a empatar el partit amb un gol de penal directe de Jaume Ventayol. Amb el 2 a 2, el Vallès ha tingut més possessió de la pilota però el Pozuelo creava perill gràcies a la seva verticalitat. A nou minuts del final ha arribat la jugada decisiva del partit. L'àrbitre ha xiulat un stroke a favor del Pozuelo que el seu crack argentí, Manuel Brunet, ha enviat al pal. Aquesta errada ha carregat de moral els groc-i-negres, que tres minuts més tard han marcat el 2 a 3 amb un gol de Roger Pablo de penal. I quan només quedaven dos minuts per arribar al 70, Jaume Ventayol ha fet de penal el 2 a 4 definitiu amb el segon gol de la seva compta particular.