HOQUEI PATINS
Esports 15/09/2012

Els equips catalans ja saben quins seran els seus rivals a la fase de grups de la Lliga Europea

El Barça i l'Igualada han quedat enquadrats al grup A, el Noia Freixenet al grup B i el Reus Deportiu al grup C

Ara
2 min
Imatge d'arxiu d'un Barça-Candelària d'hoquei patins / FCBARCELONA.CAT

BarcelonaEls equips catalans que aquesta temporada juguen la Lliga Europea d'hoquei patins ja saben quins seran els seus rivals a la frase de grups.

El Barça i l'Igualada han quedat enquadrats en el Grup A amb el Candelària portuguès i el Quévert francès, mentre que el Noia Freixenet disputarà la fase de grups en el grup B amb el Porto portuguès, l'Amatori Lodi italià i el Saint Omer francès.

El grup C del Reus Deportiu inclou el Benfica portuguès, el Viareggio italià i el Cronenberg alemany. I per últim, en el grup D jugaran el Liceo gallec, l'Oliveirense portuguès, el Valdagno italià i el Genève suïs.

Tot i això, aquest grup D pot patir canvis, depenent del que passi amb el Liceo –podria no ser admès–. En aquest cas, la plaça de cap de sèrie del Liceo al grup D l'ocuparia el Noia (que ara està enquadrat al grup B) i la plaça del Noia al grup B seria per al Blanes.

Si no hi ha canvis, la primera jornada dels catalans enfrontarà el Barça amb l'Igualada al Palau (grup A), mentre que el Noia disputarà el seu partit a casa contra el Saint Omer (grup B). Per últim, el Reus jugarà a la pista del Benfica (grup C).

Aquest curs la competició canvia de format i recupera el format de Final a Quatre. Per tant, es classificaran els dos primers equips de cada grup. Els dos primers del grup A s'emparellaran als quarts de final amb els dos primers del grup D (el primer classificat contra el segon de l'altre grup) i els del grup B, als del C.

A la Copa de la CERS, tots els equips de l'OK Lliga han de disputar la fase preliminar. Els seus partits són Blanes / Calafaell-US Coutras; RSV Weil-CP Vic; CP Vilanova Mopesa-St. Brieuc; RSC Darmstadt-Moritz Vendrell i SK Herringen-Shum Maçanet. La final a quatre està programada per al cap de setmana del 11 i 12 de maig.

A la Copa d'Europa femenina, només l'Igualada disputarà la fase prèvia, que l'enfrontarà al Vordemwald suís. El CP Voltregà, ja a quarts de final, torna a creuar-se amb el Coutras, el Biesca amb el Tus-Düsseldorf i el Girona amb el vencedor del duel de l'Igualada. La final a quatre es disputarà els dies 4 i 5 de maig.

stats