HOQUEI PATINS
Esports 30/01/2015

El Voltregà vol allargar el seu bon moment i sorprendre el Barça

El conjunt osonenc porta deu partits sense perdre i protagonitzarà amb els blaugranes el duel més destacat de la 19a jornada de l'OK Lliga, que s'obre aquest divendres amb el Manlleu-Monbus Igualada

Jordi Graell
1 min
Raül Marín: “He de començar a sumar una mica més” L’OK Lliga continua sent el gran objectiu

BarcelonaAquest divendres comença a rodar la dinovena jornada de l'OK Lliga amb el partit entre el Manlleu i el Monbus Igualada, un duel d'equips de la zona baixa en què els locals intentaran guanyar per apropar-se als equips que ara mateix marquen la salvació, mentre que els igualadins volen fer el mateix però per ficar-se en la lluita per Europa i allunyar-se de la zona de descens. El matx més destacat, però, es jugarà dissabte a l'Oliveras de la Riva entre el Voltregà i el Barça.

El conjunt osonenc, quart classificat amb una ratxa de deu partits sense perdre i que només ha perdut un partit a casa en tota la temporada, intentarà allargar el seu bon moment per sorprendre un Barça que tindrà els dubtes de Sergi Panadero i Pablo Álvarez, que ja va ser baixa en el darrer partit contra el Vilafranca Capital del Vi. Tot i que el gruix de la jornada es jugarà dissabte, es tancarà diumenge amb el Hockey Global Cerceda- ICG Software Lleida.

Divendres 30 de gener

-Manlleu- Monbus Igualada

Dissabte 31 de gener

-Tordera- Enrile PAS Alcoi

-Voltregà- Barça

-Moritz Vendrell- Vic

-Vilafranca Capital del Vi- Reus Deportiu

-Cafè Crem Calafell Tot l'Any- Liceo

-MIS Ibèrica Mataró- Noia Freixenet

Diumenge 1 de febrer

-Hockey Global Cerceda – ICG Software Lleida

stats