Esports 01/10/2015

Jaume Alguersuari anuncia que deixa l'automobilisme

N.g.
1 min

BarcelonaEl pilot català Jaume Alguersuari ha anunciat aquest dijous en roda de premsa al Consell Superior d'Esports (CSE) que deixa l'automobilisme. "He decidit aturar-me. Necessito un canvi, he perdut l'amor per aquesta nòvia, els cotxes. No sé si és un final, però és un punt i a part. A la vida mai saps què pot passar", ha dit el català, que ha afegit: "Vull aixecar-me al matí amb l'amor de seguir fent alguna cosa, i ara no són els cotxes".

"Per a mi no és un dia trist, m'emporto bons moments de les curses. M'he divertit molt conduint, sóc un afortunat", ha comentat, abans d'afegir que té les seves raons i els seus motius per apartar-se'n. "L'únic que em fa feliç és anar a l'estudi i fer música. No sé si sóc bo...".

Al juny, el pilot, que competia en el campionat de la Fórmula-E, va tenir un mareig i a l'agost anunciava que es retirava temporalment fins que no es trobés del tot bé. "El mareig va ser una crisi d'estrès, bàsicament. Vaig perdre el coneixement, però ara estic bé", ha conclòs.

stats