MOTOR
Esports 13/05/2014

Jaume Alguersuari disputarà la Fórmula E amb l'escuderia Virgin Racing

El company d'Alguersuari a l'equip del multimilionari Richard Branson serà el britànic Sam Bird

Ara
1 min
Jaume Alguersuari, Richard Branson i Sam Bird / TWITTER @VirginRacingFE

BarcelonaDesprés de deixar la Fórmula 1 l'any 2011, Jaume Alguersuari tornarà a la competició aquest 2014. El pilot català ha estat confirmat aquest dimarts com un dels dos pilots de l'escuderia Virgin Racing –que lidera el multimilionari Richard Branson– per disputar aquest any el Campionat de Fórmula E, un nou certamen que arrencarà aquest 2014 i que es reservarà només a monoplaces elèctrics.

El company d'Alguersuari a l'equip Virgin Racing serà el britànic Sam Bird. El pilot barceloní està ara fent de comentarista de les curses de F-1 a Movistar TV. "Molt feliç de ser part de l'equip Virgin Racing. Esperem que fem un equip guanyador!", ha tuitejat Alguersuari.

La Fórmula E és un campionat que arrencarà aquest mes de setembre –i acabarà el juny de l'any vinent– impulsat per una organització que lidera l'empresari espanyol Alejandro Agag. Constarà de 10 curses i hi prendran part 20 pilots, dos per equip. Les curses se celebraran a traçats provisionals al centre d'algunes de les grans ciutats del món.

stats