MOTOR
Esports 08/01/2018

Joan Barreda es perd a les dunes del Perú i cedeix 27 minuts

El valencià ha perdut el liderat en benefici de Sam Sunderland, el vigent campió

Ara
1 min
Joan Barreda durant la segona etapa del Dakar

BarcelonaJoan Barreda (Honda) ha perdut aquest dilluns el liderat en motos del Dakar després d'acabar a més de 27 minuts del britànic, Sam Sunderland (KTM), que ha sigut el vencedor de la tercera etapa i ha desbancat el valencià de la primera posició.

Sunderland, vigent campió del Dakar, ha completat els 296 quilòmetres del tram cronometrat entre les poblacions peruanes de Pisco i San Juan de Marcona en 3 hores, 20 minuts i 43 segons, mentre que Barreda, encarregat d'obrir ruta després de guanyar l'etapa de diumenge, ha perdut molt de temps i ha acabat a més de 27 minuts de l'anglès. Barreda s'ha perdut a les dunes del Perú, víctima d'un error de navegació que l'ha relegat a la 15a posició de la general.

D'altra banda, Gerard Farrés, tercer en l'últim Dakar, ha acabat sisè, a 5 minuts i vuit segons de Sunderland, i ha escalat posicions en la general fins a la 12a plaça. Per la seva banda, Laia Sanz, 16a a la tercera etapa, és 18a a la classificació.

La quarta etapa, que sortirà aquest dimarts de San Juan de Marcona, serà una de les més exigents del Rally, amb un tram sorrenc de fins a 100 quilòmetres, un dels més llargs que ha tingut el Dakar en tota la seva història.

stats