JOCS OLÍMPICS
Esports Jocs Olímpics 19/08/2021

Boston, candidata dels Estats Units per acollir els Jocs Olímpics del 2024

La ciutat americana haurà de competir amb Roma, París i Hamburg o Berlín per acollir la cita olímpica

Efe
1 min
L''skyline' de Boston / BRIAN SNYDER / REUTERS

HoustonEl primer pas, aconseguir la nominació com a candidata per ser la seu dels Jocs Olímpics d'estiu del 2024, ja l'ha fet Boston, que ha estat la ciutat triada pel Comitè Olímpic dels Estats Units (USOC).

El segon i decisiu no l'haurà de fer fins al 2017, quan presenti el seu projecte davant el Comitè Olímpic Internacional (COI), que votarà per decidir la candidata guanyadora.

Falta temps, però Boston, davant la gran oportunitat que se'ls presenta de poder albergar uns Jocs Olímpics, el gran somni de qualsevol gran ciutat plena d'història esportiva, riquesa cultural i modernitat, ja viu amb eufòria i entusiasme la nominació.

Boston ha superat en la recta final les candidatures de Sant Francisco, Los Angeles i Washington, i ara li tocarà competir a nivell internacional amb ciutats com Roma, Hamburg o Berlín i París.

L'USOC ha reconegut Boston com la candidatura amb la qual no només vol competir, sinó que pensa guanyar per totes les coses bones que pot oferir al món de l'esport olímpic. L'oferta de Boston inclou ni més ni menys que 100 col·legis i universitats a la seva àrea metropolitana, i les seves instal·lacions esportives existents i previstes són tota una garantia com a possibles amfitrions de la cita olímpica.

stats