Dopatge
Esports 14/02/2012

El ministre d'Esports, José Ignacio Wert: "Espanya té un problema amb el dopatge"

En una conferència-col·loqui, el ministre d'Educació, Cultura i Esports ha afirmat que s'intentarà modificar la llei aviat "per reafirmar el compromís" d'acabar amb aquesta xacra del dopatge

Ara
1 min

BarcelonaJosé Ignacio Wert, ministre d'Educació, Cultura i Esports, ha afirmat durant una conferència-col·loqui que "Espanya té un problema amb el dopatge", com s'aprecia amb "l'actualitat rabiosa" amb els últims casos d'esportistes vinculats amb el dopatge. És per això, assegura, que des del Govern espanyol s'intentarà modificar la llei antidopatge al més aviat possible per ser més estrictes.

"Molts atletes posen els seus esforços i talent al servei de la marca Espanya, i donen una enorme visibilitat al nostre país arreu del món. Tenim un gran potencial, hem d'esforçar-nos perquè tot aquest talent segueixi i l'esport espanyol assoleixi grans fites", ha afirmat Wert, que ha comentat que es modificarà el règim jurídic de l'esport professional i s'actualitzarà el programa ADO d'ajuda a l'esport olímpic.

Durant el col·loqui, Wert ha negat que ell hagués criticat els guinyols de França per la burla sobre esportistes espanyols i s'ha preguntat si només els programes d'humor "tenen dret a criticar".

stats