FUTBOL INTERNACIONAL
Esports 05/05/2013

La Juve guanya la segona lliga italiana de forma consecutiva en derrotar el Palerm

L'equip d'Antonio Conte ha dominat la competició per davant del Nàpols, equip que defensa la segona posició

Ara
1 min

BarcelonaEl Juventus de Torí s'ha proclamat campió de lliga a Itàlia quan encara manquen tres jornades després de derrotar el Palerm per 1-0. Aquest és el segon títol de lliga consecutiu dels piemontesos, els dos amb Antonio Conte de tècnic. En total, la Juve ha guanyat 29 lligues, encara que els aficionats afirmen haver guanyat 31 ja que dos títols van ser revocats per una suposada compra de partits i àrbitres.

L'equip torinès, que aquesta temporada va caure eliminat en quarts de final de la Lliga de Campions davant el Bayern de Munic, necessitava només un empat per proclamar-se campió i suma 83 punts, superant els 69 del segon classificat, el Nàpols. L'encarregat de marcar el gol de la victòria per a l'equip local ha estat el xilè Arturo Vidal, de penal.

El Milan, tercer classificat, ha aprofitat la gran ocasió que tenia per protegir el seu dret a participar en la fase prèvia de la propera Lliga de Campions al guanyar "in extremis" per 1-0 al Torí, gràcies a un gol de l'internacional italià Mario Balotelli a sis minuts del final del temps reglamentari.

stats