TENIS
Esports 07/07/2016

Kerber evita el duel entre les germanes Williams en la final de Wimbledon

La tenista alemanya ha guanyat a Venus en les semifinals de Wimbledon i només Serena pot evitar que s'emporti el títol

Ara
1 min
Kerber celebra la victòria sobre Venus Williams sobre la pista britànica

BarcelonaAngelique Kerber ha guanyat a Venus Williams en les semifinals de Wimbledon. L'alemanya ha estat molt més ràpida i segura i s'ha emportant el duel per 6-4 i 6-4 en 73 minuts. Ara, buscarà fer-se amb el segon Grand Slam d'aquest 2016 després d'adjudicar-se l'Open d'Austràlia. Però per aconseguir el torneig britànic haurà de vèncer a Serena Williams, la número u del món.

La petita de les Williams ha vençut a Elena Vesnina amb molta més facilitat amb la que Kerber ha guanyat a la seva germana, per 6-2 i 6-0 en 49 minuts. Era la primera vegada que Vesnina arribava a unes semifinals d'un Grand Slam, però la nord-americana ha seguit amb els pronòstics i buscarà emportar-se per setena vegada el torneig britànic (ja ho va fer en 2002, 2003, 2009, 2010, 2012 i 2015).

Per tant, la victòria de Kerber ha evitat que les germanes Williams s'enfrontessin per sisena vegada en una final de Wimbledon, novena final si es compten totes les finals de Grand Slam. Sense un possible duel familiar, la tenista alemanya pot tornar a esgarrar els plans a una Williams. Si Kerber guanya a Serena deixarà a la nord-americana sense igualar el registre històric de 22 títols de Grand Slam de Steffi Graf.

stats