CURSES DE MUNTANYA
Esports 03/09/2015

Kilian Jornet i Núria Picas no es perdran l'Ultra Pirineu 2015

Són dos dels corredors que participen en la prova, que tindrà lloc del 18 al 20 de setembre al Parc Natural del Cadí Moixeró

Ara
1 min
Núria Picas, guanyadora de les últimes quatre edicions de l'Ultra Pirineu / ELENA MATE / ULTRA PIRINEU

BarcelonaComença el compte enrere per a l'Ultra Pirineu 2015. Aquest any prop de 2.800 corredors es reuniran del 18 al 20 de setembre per gaudir d’una de les cites del 'trail running' més importants de calendari en un marc incomparable: el Parc Natural del Cadí Moixeró.

Aquest any, a més, una extensa llista d'atletes d'elit es trobaran a la sortida d'aquesta prova, que començarà el 19 de setembre a Bagà. Kilian Jornet, després d'haver guanyat la prova el 2012, torna a participar-hi. "Em fa molta il·lusió tornar a competir a casa, en la primera cursa que vaig disputar. Aquest any hi ha un nivell increïble així que l’espectacle estarà assegurat. Animo a tothom a venir a seguir la cursa en un circuit d’una gran bellesa", deia l'atleta de la Cerdanya. El seu gran rival serà el campió de les dues últimes edicions, Luis Alberto Hernando.

Pel que fa a la categoria femenina, Núria Picas hi participarà per cinquè cop. "Per a mi això és un somni, em motiva moltíssim. Però el que em motiva encara més és tornar a córrer a casa, davant del meu públic i al costat de corredores de tant nivell. Me n'alegro de que la cursa s'ompli de corredors de renom internacional", diu la catalana, que en principi lluitarà pel triomf amb Emelie Forsberg.

stats