Esports 20/03/2021

Koeman i Laporta es reuniran durant l'aturada de seleccions per parlar del futur

El tècnic està convençut que seran dues setmanes claus per començar a configurar el Barça de la temporada vinent

2 min
Ronald Koeman

"És el tercer partit que juguem contra la Reial Societat. És un equip fort i, per a mi, un dels millors del campionat. Sempre vol construir i pressionar i serà un partit complicat", ha radiografiat Ronald Koeman en la roda prèvia al matx (21 h, Movistar LaLiga). Després de l'empat en el partit de la primera volta i la victòria als penals a la Supercopa contra la Reial, el tècnic demana compromís i recorda que cal anar "partit a partit" si es volen guanyar títols enguany.

Seguint aquesta filosofia, Koeman no entra a valorar més enllà del pròxim partit: "No m'agrada parlar de doblet. Tot canvia rapídissim. Fa poc temps érem dolents i no hi havia res de bo a l'equip. Cal continuar treballant partit a partit. Som a quatre punts del primer i tenim un calendari molt difícil. Falta molt per guanyar coses i no hi hem de pensar ara".

L'arribada de Laporta a la presidència del Barça ha tranquil·litzat el vestidor. "És important per al club que ja hi hagi un president i un futur. És bo tenir tranquil·litat, que és la cara del club tant cap endins com cap enfora. A nosaltres ens toca preparar els partits, sumar punts i jugar bé", ha explicat el tècnic, que ha admès que a la tornada a Barcelona des de París el president li va recalcar la confiança en el seu projecte.

"Després del partit de demà hi ha uns quants dies de festa i tindrem temps per parlar. Aquestes dues setmanes les utilitzarem per conversar amb la gent sobre l'equip i si hi ha la possibilitat de fer fitxatges. Tindrem temps per coneixe'ns més i serà bo per parlar de futur", ha explicat Koeman. Quinze dies d'aturada per compromisos amb les seleccions que serviran per establir les bases dels pròxims anys a Can Barça. L'entrenador blaugrana, amb tot, no vol parlar de possibles incorporacions en públic. "Les pròximes setmanes ja parlarem de com ens podem reforçar, però ara no toca parlar de jugadors que no són del Barça", ha sentenciat quan li han preguntat per Erling Haaland, jugador del Borussia Dortmund.

Koeman repeteix convocatòria contra la Reial Societat

El tècnic neerlandès repeteix la mateixa llista de l'últim partit davant l'Osca i s'endú tots els jugadors disponibles a Sant Sebastià. Amb les baixes de Piqué, Sergi Roberto i Ansu Fati, Koeman ha tornat a comptar amb Ilaix Moriba i Arnau Tenas.

Convocatòria del Barça per al partit contra la Reial Societat.
stats