FÓRMULA 1
Esports 16/10/2013

L'alcaldessa de València lamenta que la ciutat es quedi sense F-1 però assegura que no ho retreu "a ningú"

Rita Barberá reconeix que mai va tenir "gaire fe" en una possible alternança amb Catalunya per acollir la cursa

Efe
1 min

ValènciaL'alcaldessa de València, Rita Barberá, ha lamentat aquest dimecres que la ciutat finalment no celebri de nou un Gran Premi de Fórmula 1, tot i que ha indicat que no "retreu res a ningú" i ha reconegut que mai va tenir "gaire fe" en una possible alternança de la competició amb Catalunya.

En declaracions als periodistes després de rebre en audiència l'ambaixador d'Uruguai a Espanya, Barberá ha contestat així quan li han preguntat sobre el que ha dit el president de la Generalitat, Alberto Fabra, en una entrevista a la cadena pública Nou.

Fabra ha confirmat que la Generalitat no haurà de pagar una penalització malgrat no poder complir el contracte signat per organitzar un Gran Premi del Mundial de Fórmula 1.

Barberá ha agraït el gest d'Ecclestone i ha indicat que València tenia un "gran valor d'atracció amb la Fórmula 1", però que "ara no és el moment per poder gastar les quantitats que la Fórmula 1 exigeix".

Segons la seva opinió, Bernie Ecclestone sempre ha tingut "una preferència per València important" i el fet de permetre que València no pagui la penalització fa que Ecclestone sigui "més proper als valencians".

stats