CICLISME
Esports 26/08/2012

Lance Armstrong: "Ningú ha de plorar per mi, estaré fenomenal"

L'exciclista, suspès per l'Agència Antidopatge dels Estats Units, ha participat en una cursa de muntanya a Aspen i ha assegurat que està bé i que ningú s'ha de preocupar per ell

Efe
1 min
Lance Armstrong, després de participar aquest diumenge en una cursa de bicicleta de muntanya / RICCARDO S. SAVI / GETTY IMAGES

REDACCIÓ EEUUL'exciclista Lance Armstrong ha aparegut en públic després de ser suspès per l'Agència Antidopatge dels Estats Units (USADA) i ha dit que ningú s'ha de preocupar per ell.

"Ningú ha de plorar per mi, estaré fenomenal", ha declarat Armstrong després d'haver quedat segon en la competició 'Power of Four' en la modalitat de bicicleta de muntanya, que s'ha disputat a Aspen (Colorado).

L'exciclista ha dit que no pensa en el passat i que l'únic que li interessa ara és el futur. "En aquests moments penso en el menjar. Em trobo bé i ara em menjaré una hamburguesa amb formatge", ha comentat Armstrong als periodistes abans de fer-se fotos amb els aficionats.

Quan li han preguntat què li volia dir als seguidors que li han donat suport, Armstrong ha dit: "Crec que la gent entén que hem de fer moltes coses en el futur. Això és en el que estic centrat i crec que les persones em recolzen".

Mark Higgins, portaveu d'Armstrong, ha avançat que el seu client assistirà al Congrés Mundial del Càncer que se celebrarà a Montreal (Canadà) del 27 al 30 d'agost. "Allà hi serà. És un gran honor per a ell i per a tots els que treballen en la Fundació Lance Armstrong", ha dit Higgins.

stats