Esports 26/10/2017

L'Espanyol demana que les úniques banderes a l'estadi siguin blanc-i-blaves

El club i diversos grups d'aficionats insisteixen a no utilitzar políticament l'entitat ni l'estadi

Roger Requena
1 min
Aficionats de la Penya Juvenil 1991 animen l'Espanyol en un partit a Cornellà-El Prat d'aquest curs

BarcelonaEl que no havien aconseguit mesos de converses entre l'Espanyol i els grups d'animació ho ha aconseguit la política. De manera unànime, el club espanyolista i els seus principals grups d'animació s'han posat d'acord per anar plegats amb una mateixa proposta, la de tenyir de blanc-i-blau Cornellà-El Prat deixant de banda les banderes espanyoles i catalanes que, especialment arran del convuls panorama polític que viu Catalunya, s'havien fet més presents que mai.

Així ho ha manifestat la mateixa entitat, a través d'un comunicat conjunt que compta amb el suport i aprovació de grups com la Federació Catalana de Penyes (FCPE), la Grada Canito, la Curva RCDE, la Penya Espanyolista Juvenil 1991, el Col·lectiu Blanc-i-blau Roger de Llúria i l'Associació de Petits i Mitjans Accionistes de l'Espanyol (APMAE). En el comunicat es reitera la "preocupació" que viu l'entitat arran del conflicte derivat del Procés, però es fa explícita, un cop més, la intenció de "no utilitzar políticament el club".

Per aquest motiu es demana promoure l'animació a l'estadi només amb els colors blanc-i-blaus. "Els que ens uneixen a tots", exposa el comunicat, que busca animar tots els socis del club a adherir-se a aquesta iniciativa.

stats