Ciclisme
Esports 16/09/2013

L'equip RadioShack afirma que els agents de control han buscat Horner en un hotel equivocat

Un comunicat de l'equip mostra els correus electrònics que confirmen que el ciclista va informar correctament del canvi d'hotel

Efe
2 min

MadridL'equip Radioshack en què milita el nord-americà Chris Horner ha dit aquest dilluns que els agents de l'Agència Espanyola de Protecció de la Salut en l'Esport (AEPSAD) que han anat aquest matí a fer-li un control per sorpresa a petició de l'agència dels Estats Units, l'han anat a buscar a l'hotel equivocat.

Segons el portal 'Cyclingnews', que cita un portaveu de l'equip, Horner havia canviat el formulari ADAMS de localitzacions abans de l'última etapa de la Vuelta a Espanya disputada diumenge, en què es va proclamar vencedor de la prova, comunicant que estaria en un hotel diferent.

"No hi ha problema. La USADA va anar a un hotel equivocat. Era l'hotel de l'equip, però ell està en un altre hotel. Ell ho havia avisat al seu 'ADAMS'. Ells haurien d'haver-se organitzat millor del que ho han fet. Necessiten veure les localitzacions també", ha dit el portaveu de l'equip, Philippe Maertens.

Segons l'esmentada pàgina, especialitzada en ciclisme, Horner podria viatjar ja amb la seva dona de tornada als Estats Units.

L'agència espanyola (AEPSAD) ha confirmat que, a petició de la USADA, els seus agents de control s'han traslladat a primera hora a l'hotel de concentració de l'equip RadioShack per sotmetre Horner a un control, entre les 6 i les 7 del matí, però el ciclista no hi era. I tampoc en un altre hotel on també han intentat localitzar-lo.

Violar la privacitat

De fet, l'equip luxemburguès ha emès un comunicat perquè "creu que la comunicació entre l'Agència Antidopatge Espanyola i els mitjans és una violació de la privacitat de Chris Horner, especialment des que surt a la llum un clar error dels agents de control", afegeix Radioshack, que anuncia que demanarà "una compensació".

"Chris Horner va actualitzar la seva localització amb USADA abans del començament de l'etapa final, aportant a l'agència el nom del seu hotel per la nit, el número de telèfon i el d'habitació per a l'hora entre les 6 i les 7 del matí. Tot d'acord a les normes i Chris Horner va rebre una confirmació per correu electrònic", confirma l'equip en un comunicat a la seva pàgina web. La formació ciclista, que acompanya el seu text amb una imatge d'aquests correus electrònics.

stats