FUTBOL
Esports 28/06/2016

L'esquerra experimentada de José Antonio Reyes, segon reforç de l'era Quique Sánchez Flores

L'atacant andalús arriba lliure i signa per a dues temporades, la segona en funció del rendiment, amb una clàusula de 9 milions d'euros

Roger Requena
2 min
José Antonio Reyes

BarcelonaL'Espanyol ha anunciat aquesta tarda a través de les xarxes socials el fitxatge de l'atacant andalús José Antonio Reyes, que arriba al conjunt blanc-i-blau amb 32 anys provinent del Sevilla. El futbolista arriba a Cornellà-El Prat gratis, ja que acabava contracte amb l'equip andalús. Si supera la revisió mèdica, Reyes signa per a les dues pròximes temporades, la segona supeditada al seu rendiment durant el proper curs. Tindrà una clàusula de 9 milions d'euros.

José Antonio Reyes ha passat el reconeixement mèdic

Un jugador experimentat a qui no li pesa la pilota als peus. El veterà extrem del Sevilla és el segon reforç de l'Espanyol pel curs 2016-17, després del del porter Roberto Jiménez. Un perfil de jugador que, tot i la seva edat i trajectòria, s'adapta a la perfecció als requisits de la nova àrea tècnica: aportarà experiència, bon toc de pilota i una qualitat tècnica que pocs jugadors tenen en aquesta Lliga. Malgrat arribar amb 32 anys, i per tant en el tram final de la seva carrera, encara té futbol a les seves botes, i ha de servir com a pont per edificar l'Espanyol del present i del futur.

Reyes arriba lliure de l'equip on es va formar i on ha jugat els últims cinc cursos. És una petició expressa de Quique Sánchez Flores, que el coneix a la perfecció de la seva etapa a l'Atlètic de Madrid, on tots dos van coincidir. Junts, van aixecar una Europa League i una Supercopa d'Europa. Quique, de fet, és qui li va donar l'oportunitat de ser titular en detriment de l'experiquito Maxi Rodríguez. L'andalús va transformar la confiança en rendiment.

L'extrem ha refusat propostes de l'Olympiacos i de països com el Qatar o Turquia. Entre les dues etapes al Sevilla va jugar a l'Arsenal, el Madrid, l'Atlètic i el Benfica. Havia debutat amb el Sevilla el curs 1999-00 amb 16 anys, sent el jugador més jove de la història del club andalús en fer-ho. La passada temporada, Reyes va disputar 22 partits amb el Sevilla, on va anotar tres gols. Va ser l'any on va jugar menys després de la seva primera temporada a l'Arsenal, la 2003-04.

L'extrem andalús serà presentat aquest dimecres a la tarda. Es tracta del segon reforç del nou Espanyol de Quique Sánchez Flores després de la incorporació del porter Roberto Jiménez, que aterra a Barcelona provinent de l'Olympiakos.

stats