BUNDESLIGA
Esports 14/08/2015

El Bayern de Guardiola debuta a la Bundesliga golejant l'Hamburg (5-0)

Thomas Müller ha marcat dos gols durant una exhibició de futbol ofensiu dels bavaresos

Lewandowski, celebrant el seu gol contra l'Hamburg

BarcelonaEl Bayern s'ha estrenat a la Bundesliga golejant un dels seus eterns rivals, l'Hamburg, per 5-0. En el partit inaugural de la lliga alemanya, l'equip de Pep Guardiola ha ofert una gran actuació i s'ha desfet amb facilitat d'un rival que hauria pogut rebre encara més gols.

Benatia ha marcat el primer gol local abans del descans aprofitant una jugada d'estratègia, però la pluja de gols ha arribat a la segona part. Primer, ha marcat el polonès Lewandowski i després han arribat dos gols consecutius de Thomas Müller. Douglas Costa ha destacat per la banda marcant el 5-0 (min. 86) i Arturo Vidal, un altre fitxatge d'aquest estiu, ha controlat el joc però ha desaprofitat dues ocasions per marcar dos gols més. Cap equip ha guanyat mai quatre lligues alemanyes de forma consecutiva. El Bayern aspira a ser el primer a fer-ho aquest any.