Motociclisme
Esports 30/11/2013

L'italià Romboni perd la vida després d'una caiguda durant un homenatge a Simoncelli

L'expilot professional ha perdut el control de la moto i un altre pilot l'ha envestit a la pista. Arran de l'accident ha estat evacuat en helicòpter a l'hospital

Efe
1 min

RomaL'expilot professional italià Doriano Romboni, de 44 anys, ha mort després d'haver patit aquest dissabte una caiguda aparatosa en la segona edició del 'SicDay', la cita motociclista organitzada en memòria del difunt corredor Marc Simoncelli (1987-2011).

Segons ha informat l'organització de l'homenatge, que se celebra al circuit italià d''Il Sagittario', l'accident s'ha produït al migdia (13.30 h, aproximadament), i posteriorment el pilot ha estat traslladat en helicòpter a l'hospital Santa Maria di Goretti de la localitat italiana de Latina, on hi ha el traçat.

Romboni, que va competir entre els anys 1989 i 2004 a les categories de 125, 250 i 500 centímetres cúbics, així com a 'superbikes', ha perdut el control de la moto en la segona sessió de qualificacions: ha travessat la pista enganxat a la moto i ha estat envestit per un altre corredor, Gianluca Vizziello, excampió italià de velocitat. Arran de l'accident, Romboni ha quedat immòbil a la pista.

"Nois, desastre a les proves de la cursa Latina Sic Supermoto Day. Romboni ha caigut i està en coma. Ara a l'hospital. Reso perquè es recuperi", ha afirmat Max Biaggi –pilot que també participa a la cita– al seu compte de Twitter i abans que es conegués la mort de l'expilot.

stats