SEGONA DIVISIÓ
Esports 28/05/2016

El Llagostera necessita un miracle per no baixar al camp d'un Leganés que busca l'ascens

L'equip català necessita guanyar i resultats favorables a altres partits per no acabar a Segona B

Efe
2 min
Un jugador del Llagostera, en joc

BarcelonaEl Leganés rep el Llagostera (20 H / Movistar Plus) en un partit on l'equip madrileny podria pujar per primer cop a Primera, si el Nàstic punxa a Lugo. El Llagostera en canvi, necessita guanyar per no baixar a Segona B. De fet, ni tant sols guanyar assegura als empordanesos seguir amb vida.

Un triomf local sumat a un empat o una derrota del Nàstic, o bé a una derrota de l'Alabès, seria suficient perquè els 'pepineros' ascendissin, ja que Nàstic i Alabès juguen entre ells a la darrera jornada. Serà doncs una jornada de festa a Butarque. Ja no queden entrades i s'ha anunciat que al principi es cantarà l'himne històric a capella a més de desplegar un mosaic.

Per la seva banda el Llagostera és també conscient de tot el que es juga. La bona segona part de la temporada no li ha servit de molt a l'equip, que té molts números de certificar el seu descens a la Segona Divisió B aquest diumenge. L'empat de dimecres a Palamós va condemnar els blaugrana que s'han quedat a cinc punts de la salvació quan només queden sis punts per disputar, per la qual cosa tan sols un miracle podria salvar-los.

Tot i que els d'Oriol Alsina aconseguissin la victòria a Leganés, necessitarien que Mallorca, Ponferradina i Almeria no guanyessin els seus partits per poder seguir vius fins a l'última jornada.

Malgrat les dificultats i al fet que ho tenen molt complicat, l'equip català, que ha sumat 11 dels últims quinze punts, buscarà mantenir les seves opcions fins a l'últim minut.

Per a la final d'aquest diumenge a Leganés, Alsina no podrà comptar amb Nando Quesada, que està lesionat, ni tampoc amb el sancionat Escassi. "Sabem que serà molt complicat però volem arribar vius fins a l'últim moment. Tenim clar el que hem de fer: guanyar i esperar", ha comentat el tècnic Oriol Alsina.

Sobre la situació crítica de l'equip, el tècnic ha admès que sempre vol ser positiu, però de vegades cal ser realistes: "ho tenim molt difícil".

stats