MOTOCICLISME
Esports 19/10/2013

La cursa de MotoGP d'Austràlia serà de 'bandera a bandera' i amb 26 voltes

S'ha modificat el format per culpa dels problemes dels pneumàtics

Efe
1 min

BarcelonaLa direcció de carrera del campionat del món de motociclisme ha establert que el Gran Premi d'Austràlia de MotoGP es disputarà sota la modalitat anomenada de "bandera a bandera" i amb un total de 26 voltes.

Per tant, els pilots hauran d'entrar obligatòriament entre la dotzena i la catorzena volta al seu taller per canviar de moto i totes dues estaran equipades amb compostos de pneumàtic dur per evitar els problemes que han patit durant el cap de setmana.

El Gran Premi d'Austràlia estava previst inicialment a 27 voltes, però aquesta distància ha estat reduïda en una volta, a més d'obligar a l'ús del compost dur de pneumàtic a totes les motos, augmentar la velocitat de pas pel carrer de tallers i establir una zona, dins d'unes ratlles blanques, per les que han de rodar els pilots, ja que fer-ho fora d'elles serà penalitzat.

Els pilots s'han mostrat preocupats pels problemes dels penumàtics, ja que segons Lorenzo "es generen unes bombolles". Márquez volia que la cursa fos directamente a 14 voltes, per exemple. Lorenzo, fer dues curses diferents amb aturada pel mig mantenint les posicions del primer tram.

stats