MOTOCICLISME
Esports 11/12/2013

Lorenzo, sobre el vídeo de casa seva: "Ningú m'ha regalat res, m'ho he guanyat tot amb sacrifici. Les crítiques no m'han agradat"

El pilot mallorquí diu que va ser un vídeo d'estil americà i que als Estats Units aquests vídeos són normals

Efe
1 min
Jorge Lorenzo a la seva mansió

BarcelonaEl pilot de motociclisme Jorge Lorenzo ha afirmat en una entrevista amb l'agència Efe que "ningú m'ha regalat res", en referència a la polèmica creada pel vídeo del pilot a casa seva que ha circulat per les xarxes i mitjans informatius, un enregistrament "a l'estil americà" que ha generat "unes crítiques que no senten bé".

"Ningú m'ha regalat res, vinc d'una família humil, no he robat res a ningú ni m'ha tocat la loteria, tot ho he fet legalment. M'ho he guanyat amb hores i anys de sacrifici i moltes lesions, i tenir aquestes crítiques no senten bé. Però bé, ja sabem que aquí les coses es veuen diferent que en altres països", ha dit.

"Era un vídeo a l'estil americà, de la mena que es fan allà amb artistes, actors pilots de motocròs, que ensenyen les seves cases. Allà tothom ho veu normal i la gent admira aquests vídeos i tenen respecte pels esportistes. Però aquí a Espanya, al meu propi país, no ha tingut la mateixa acollida. Segons Lorenzo, la idea va ser fer el vídeo dins d'una campanya de publicitat d'una marca de begudes.

"Un amic em va dir que podíem portar a dos amics per fer un vídeo promocional de casa i el podíem publicar a la web de Monster −marca que patrocina Lorenzo−, però el vídeo per alguna raó es va filtrar i d'alguna manera va sortir a YouTube, on el van veure un munt de persones de tot el món". Lorenzo ha aclarit que les noies que apareixen al vídeo són models que treballen per la marca de beguda. La casa es troba al Maresme, on resideix.

stats