LLIGA DE CAMPIONS
Esports 27/09/2016

Luis Enrique: "S'ha preparat el partit com s'ha pogut, amb tot just dos dies de feina"

L'asturià s'ha queixat de tenir només dos dies per preparar el partit

Toni Padilla
2 min
Luis Enrique en roda de premsa

Enviat especial a MönchengladbachLuis Enrique Martínez ha parlat just després de la roda de premsa de Ter Stegen, en un estadi on encara no ha jugat mai el Barça, el Borussia-Park. L'asturià ha dit que "s'ha preparat el partit com s'ha pogut, amb tot just dos dies". Sobre Ter Stegen ha dit que "a la carrera dels jugadors ja sol passar de jugar contra el club del teu cor. És bonic, però no afecta la preparació". Sobre el porter ha comentat: "M'agradaria pensar que ha millorat amb nosaltres, encara que sigui només amb els idiomes, ja que parla castellà molt bé i gairebé ja deu entendre el català. Seguirà millorant, com tots els professionals".

Pel que fa al rival, Luis Enrique ha comentat: "Les xifres del Borussia a casa seva són molt bones. Caldrà sortir amb molta concentració per refermar la seguretat de l'equip i crear inseguretat al rival". L'asturià, sobre les bones dades del Borussia a casa, ha insistit a afirmar: "La nostra idea de joc no canvia mai, a casa o fora, però queda clar que caldrà jugar a un nivell molt alt per guanyar aquí".

El tècnic del Barça espera un rival "molt complicat, amb una pressió molt alta". "Quan gaudeixen de la possessió, sempre tenen clar què fer si la teva pressió no és bona", ha afegit.

Sobre noms propis ha dit: "M'agradaria donar minuts a tots els jugadors". "Però no penso donar informació al tècnic rival", ha respost quan li han preguntat si li agradaria donar continuïtat a Rafinha.

Sobre el fet de fer jugar els davanters amb la cama canviada, els dretans per l'esquerra i els esquerrans per la dreta, ha dit: "No és determinant, dependrà del que busco". I ha negat que sigui una de les coses que valora més.

stats