BARÇA
Esports 16/08/2015

Luis Enrique: "Aquest equip està convençut, podem guanyar la Supercopa"

El tècnic deixa clar que, "fent les coses com la darrera temporada, tenim opcions de guanyar"

Ara
1 min
Luis Enrique / FC BARCELONA

BarcelonaDiscurs optimista de Luis Enrique abans del partit de tornada de la Supercopa d'Europa. El tècnic asturià, tal com ja va fer a Bilbao, defensa que aquest Barça pot aixecar un 4-0 advers.

El tècnic ha afirmat que "el resultat de l'anada no és normal. L'Athletic mereixia guanyar però el 4-0 no és normal, cada errada ens va penalitzar. Ara el repte és increïble, cap equip ha fet el que ara volem fer".

Luis Enrique ha afirmat que "jugant com la darrera temporada podem fer-ho. La temporada passada es van marcar 4 gols en 18 ocasions, però és ben cert que també es van rebre gols. Quan juga el Barça, tot és possible".

L'entrenador ha admès que els seus jugadors han "de ser capaços de deixar la porteria a 0. No haver marcat cap gol a San Mamés condiciona", i ha afegit que "el calendari no ajuda, queden pocs entrenaments. Avui calia fer sessió de preparació, amb molt vídeo. No vull perdre el temps parlant del calendari, la meva màxima és excuses no, resultats sí". Acte seguit, ha afegit que "les crítiques formen part del càrrec d'entrenador del Barça".

stats