MUNDIAL 2014
Esports 25/06/2014

Luis Suárez i el club dels esportistes que mosseguen adversaris

Al rugbi, la boxa o l'hoquei també s'han viscut escenes en què un esportista mossega el rival

Ara
1 min

BarcelonaLuis Suárez ha mossegat per tercer cop a la seva carrera un rival. El davanter uruguaià serà sancionat per la FIFA després que vagi clavar una queixalada a Chiellini. L'acció de Suárez no és gaire freqüent, però en els darrers anys altres esportistes han actuat d'una manera similar.

Segurament, la mossegada més recordada va ser aquella de Mike Tyson a Evander Holyfield en un combat de boxa pel títol Mundial dels superpesats, a Las Vegas, el 1997. Tyson va mossegar l'orella de Holyfield –n'hi va arrencar un tros– i va ser desqualificat. Amb el temps, s'ho va agafar amb humor i en aquest anunci li va tornar, de manera simbòlica, l'orella a Holyfield.

També als Estats Units, el jugador dels Vancouver Cannucks Alex Burrows va mossegar Patrice Bergeron dels Boston Bruins en un partit de l'Stanley Cup, el 2011. Una mossegada al dit que no va rebre sanció, ja que segons els responsables de la lliga, no hi havia evidència que fos intencionada. El cas és que durant una baralla, Bergeron va posar la mà a la cara de Burrows.

A Austràlia, el jugador de rugbi anglès James Graham, dels Canterbury Bulldogs, va mossegar Billy Slatter, de l'equip de Melbourne, i va provocar un escàndol.

Luis Suárez ja ha estat sancionat dos cops per mossegar rivals, un cop a la lliga holandesa i l'altre, a l'anglesa. A la xarxa, la seva acció ha provocat reaccions en clau d'humor.

stats