Esports 22/10/2018

Lopetegui: "Lluitarem per revertir aquesta situació"

El tècnic es veu amb forces per seguir dirigint el conjunt blanc tot i els rumors del seu comiat

Ara
2 min
Lopetegui, durant l'entrenament del Madrid previ al partit contra el Viktoria Plzen

BarcelonaJulen Lopetegui vol mantenir-se al marge dels rumors que el situen fora del Reial Madrid. "Si voleu un entrenador enfonsat, no em mireu a mi", ha etzibat. L'encara tècnic blanc, que com a mínim dirigirà el partit d'aquest dimarts contra el Viktoria Plzen, ha assegurat que es veu a la banqueta blanca: "Si seré al Camp Nou? Només puc dir que en el moment actual soc aquí. Què passarà en el futur, no ho sé. Estic centrat en el present". Preguntat per si des de la direcció del club li han enviat algun ultimàtum, el preparador basc ha deixat clar que el Madrid li ha ensenyat "a lluitar".

"Ho porta el club a l'ADN. Lluitarem per revertir una situació que no és la millor, però som a temps de fer-ho. Lluitarem per fer un gran partit dimarts. És l'únic que puc dir", s'ha limitat a dir Lopetegui, que ha deixat clar que no està pendent de les crítiques dels mitjans de comunicació: "No estic pendent del que diuen, sinó dels meus jugadors i d'estudiar el Viktoria Plzen amb la màxima normalitat i professionalitat possible. Si estigués pendent del que diuen, no seria entrenador del Reial Madrid".

Lopetegui ha defensat que dirigeix "un vestidor fort" que ara passa per "moments dolents que se superen amb fortalesa i qualitat. El problema no és el que diguin de fora, sinó que els de dins s'ho creguin". Preguntat per quins motius creu que no funciona el seu equip, ha sigut clar: "Hi ha una relació directa amb el gol. Pots fer molts mèrits, moltes ocasions, ser molt superior, però el que mana és el gol. Hem de ser més efectius i concedir menys, però ho trobarem a partir del bon joc".

Isco: "No podem plorar per qui no és aquí"

Després del tècnic, ha parlat Isco en roda de premsa. El malagueny s'ha referit a la sortida de Cristiano Ronaldo del conjunt blanc. "Tota la temporada que es parla d'ell i no podem estar parlant de qui no és aquí. Jo trobo a faltar Bale o Carvajal quan no hi són, no podem buscar la solució fora del club, cal mirar dins del vestidor perquè hi ha solucions de sobres per fer molts gols". El migcampista, a més, ha enviat un missatge al davanter portuguès: "No podem estar plorant per algú que no ha volgut ser aquí".

stats