PRIMERA DIVISIÓ
Esports 16/08/2012

El Mallorca anuncia que cedeix els seus drets audiovisuals al grup Prisa

El club balear segueix el mateix camí del Celta i l'Espanyol, trencant el contracte amb Mediapro

Efe
1 min

BarcelonaEl Consell d'Administració del Mallorca ha acordat avui autoritzar els consellers delegats Jaume Cladera i Llorenç Serra Ferrer la signatura d'un contracte de cessió dels drets audiovisuals amb el Grup Prisa per a les properes tres temporades, segons ha informat el club balear. L'acord tindria "una contraprestació homologable al Celta de Vigo i l'Espanyol", segons assenyala el Mallorca en un comunicat oficial.

L'entitat balear assenyala que ha procedit a comunicar a Mediapro, empresa que fins ara gestionava els seus drets audiovisuals, "la ineficàcia del contracte que l'unia al Mallorca per la seva nul·litat a partir del 30 de juny de 2012". Tot això, "en vista de les resolucions de la Comissió Nacional de la Competència de 14 d'abril de 2010, 3 de maig i 26 juliol 2012 així com diferents jutjats espanyols (jutjats de primera instància de Vigo i Barcelona) sobre la nul·litat dels contractes de cessió dels drets audiovisuals amb una durada superior a 3 anys ", precisa el comunicat emès pel consell d'administració del Mallorca.

El club balear forma part del denominat G13, al costat del Athletic Club, Atlètic de Madrid, Real Betis, Celta de Vigo, Espanyol, Getafe, Granada, Osasuna, Rayo Vallecano, Reial Societat, Sevilla i Saragossa, que advoca per un canvi en el repartiment dels diners per part dels operadors televisius.

stats