Futbol
Esports 02/05/2021

El Manchester United-Liverpool, suspès per les protestes dels aficionats

Centenars d'aficionats, alguns amb bengales, han accedit a Old Trafford i la policia ha intervingut

ARA
2 min
Protestes a Old Trafford

El partit de la Premier League entre el Manchester United i el Liverpool, que s'havia de jugar aquesta tarda (17.30 hores), ha estat ajornat després de les protestes a Old Trafford, tant dins l'estadi com al voltant, per la concentració d'aficionats red devils que protestaven contra la propietat del club, la família Glazer. "Després de parlar-ne amb la policia, la Premier League, l'Ajuntament de Manchester i els clubs, el partit contra el Liverpool s'ha posposat a causa de les preocupacions per la seguretat arran de les protestes d'avui", ha exposat el Manchester United en un comunicat. A partir d'ara es treballarà per trobar una nova data per disputar el partit.

"Entenem perfectament el dret dels nostres aficionats a exercir la seva llibertat d'expressió i a fer una protesta pacífica. No obstant això, rebutgem el trastorn ocasionat a l'equip així com les accions que han posat els aficionats, els treballadors i la policia en perill", afegeix el club. Les protestes han esclatat quan uns 200 aficionats del United han envait Old Trafford com a forma de protesta per la gestió dels Glazer, els amos del club, mentre que unes 700 persones s'han personat a l'hotel de concentració de l'equip.

Aquesta és la segona protesta contra la família Glazer en les dues últimes setmanes. En la primera acció de protesta, els aficionats red devils van clamar contra la Superlliga i van acabar accedint al camp d'entrenament. L'entrenador Ole Gunnar Solskjaer va intervenir per arribar a una entesa.

El City haurà d'esperar

Que el partit entre el Manchester United i el Liverpool s'hagi ajornat fa que el Manchester City de Pep Guardiola hagi d'esperar per saber si es pot proclamar ja campió de la Premier League de forma matemàtica. Una derrota del seu rival ciutadà hauria confirmat ja el títol citizen.

Protestes a Old Trafford
stats