LIGA BBVA
Esports 26/10/2014

L'Atlètic no falla a Getafe i apreta encara més la classificació de la lliga (0-1)

Un gol de Mandzukic ha donat els tres punts als actuals campions

BarcelonaL'Atlètic de Madrid s'ha endut els tres punts del camp del Getafe gràcies a un gol del davanter croat Mandzukic abans del descans (40') aprofitant un rebuig dins de l'àrea quan millor jugava l'equip de Simeone. L'Atlètic ha controlat el ritme, generant més ocasions que no pas el Getafe, en un partit molt dur, amb una picabaralla abans del descans i una vermella al local Alexis a la segona part.

Amb aquest triomf, l'Atlètic de Madrid suma 20 punts i queda a dos punts del liderat. A la part superior de la classificació doncs, cinc equips queden en tot just dos punts: el Barça i el Sevilla en sumen 22, el Madrid 21, i l'Atlètic de Madrid i el València 20.