MOTOCICLISME
Esports 04/08/2015

Márquez: "L'objectiu és seguir confirmant les bones sensacions d'abans de l'aturada de l'estiu"

El pilot de Cervera, que com molts d'altres aquest dimecres ha marxat cap a terres americanes, encara amb optimisme el segon tram de temporada

N.g.
1 min
Marc Márquez, l'any passat, celebrant el triomf a Indianapolis / REPSOL MEDIA

BarcelonaDesprés del descans de l'estiu, els pilots del Mundial de Motociclisme tornen aquest cap de setmana a la pista. Ho faran a Indianapolis, un circuit que porta bons records a Marc Márquez, on hi ha guanyat sempre que ha disputat una cursa de MotoGP. "Indianapolis és un circuit que m'agrada", diu el pilot, que al seu blog de Repsol explica què ha fet durant l'aturada.

"He passat uns dies fantàstics amb els meus amics a Eivissa, i això sempre ajuda a desconnectar, que a vegades és necessari", diu el pilot, que explica que després d'una setmana de desconnexió va tornar a casa per preparar-se per al segon tram final de temporada. "Arriba un mes carregadet, així que el treball físic era molt important per tornar després de l'aturada en plena forma", recorda el pilot, que aquest dimarts, com molts altres, ha agafat l'avió per anar cap a terres americanes. "L'objectiu amb el que arribem és, per suposat, seguir confirmant les bones sensacions que vam assolir abans de l'aturada i poder tornar a lluitar per la victòria", afirma.

Márquez, que després d'un any irregular en les últimes curses abans de l'aturada va semblar trobar la solució als problemes amb la seva Honda –va aconseguir el triomf a Alemanya–, haurà de lluitar per retallar els 61 punts que el separen del líder del Mundial, Valentino Rossi. "A partir de divendres treballarem dur per tornar al nostre ritme com és aviat millor", diu.

stats