Motor
Esports 23/02/2021

Marc Márquez és optimista, però no té data de retorn

Ara
2 min
Marc Márquez

BarcelonaL’equip Repsol Honda es va presentar ahir amb la gran incògnita de quan podrà reaparèixer Marc Márquez. “L’any passat va ser molt dur. He d’escoltar el meu cos. Soc optimista, però encara és aviat per saber quan estaré preparat per competir. Els doctors tampoc ho saben, però cada vegada em trobo millor. L’os s’està consolidant bé, que és el més prioritari i el més important ara. Cada setmana em sento una mica millor. Durant tot aquest temps he trobat a faltar l’equip, competir i l’adrenalina de les curses”, va explicar el pilot de Cervera.

“Esclar que m’imagino tornant i sent el mateix, però serà difícil. No puc pretendre anar a la primera cursa i tornar a competir com si no hagués passat res. M’imagino la tornada ideal, però serà difícil. Potser necessito mitja temporada per tornar a ser jo. L’objectiu del 2021 és tornar a disfrutar de la moto i a poc a poc recuperar la velocitat. Segurament quan pugi a la moto no estaré al 100% físicament, encara. Allà començarà la meva pretemporada”, va avisar Márquez, que vol ser prudent. Els entrenaments oficials de pretemporada començaran el dia 6 de març a Losail. “Ara el que menys m’importa són els rivals”, va reconèixer.

Pol Espargaró, el seu company

Márquez tindrà Pol Espargaró com a company d’equip. “La gent intel·ligent transforma un problema en una solució, i ho mostrarem en el futur. Espero que el Pol Espargaró aporti resultats a l’equip i que lluiti amb tots els pilots i especialment amb el Marc Márquez, que és la referència”, va assegurar Alberto Puig, team manager de l’equip, que ahir va donar a conèixer detalls de l’Honda RC213V. “Intentarem aconseguir podis a les primeres curses, el Pol Espargaró ja no és un rookie, i el nostre objectiu és el campionat”, va afegir Ramon Aurín, enginyer de pista.

stats