JOCS OLÍMPICS
Esports 11/09/2013

Marca 'España': "La decisió dels Jocs no ha deteriorat la imatge d'Espanya"

L'organisme manté que els europeus tenen una imatge del territori espanyol similar a la de França o Itàlia

Efe
1 min

BarcelonaL'Alt Comissionat per a la Marca 'España', Carlos Espinosa de los Monteros, s'ha mostrat convençut que la decisió de descartar la candidatura de Madrid per als Jocs Olímpics de 2020 no ha suposat un deteriorament de la imatge d'Espanya a l'exterior. En declaracions als periodistes després de signar un conveni de col·laboració amb la Reial Acadèmia de Gastronomia, Espinosa de los Monteros ha considerat que aquesta decisió del Comitè Olímpic Internacional (COI) ha afectat només dins d'Espanya.

Per a l'Alt Comissionat, "s'ha simplificat molt l'anàlisi" de les conseqüències de la decisió del COI. A més, ha assenyalat que "Madrid mai va ser la favorita". L'Alt Comissionat ha insistit que "la imatge que els espanyols tenim d'Espanya és pitjor que la que tenen els altres països sobre nosaltres", com ho demostren les enquestes que es fan als estats de la Unió Europea, "que situen la imatge de nostre país al nivell de França o Itàlia, mentre que els espanyols col·loquem la nostra pròpia imatge per darrere de la resta".

Espinosa de los Monteros ha sostingut també que les informacions sobre la corrupció i l'atur a Espanya tampoc han afectat la decisió del COI.

stats