NBA
Esports 12/09/2015

Marcelinho Huertas: "Si fos per diners, m'hauria quedat a Europa"

El brasiler ja treballa amb els Lakers i admet està cobrant menys diners que al Barça

Efe
1 min
Marcelinho Huertas ja treballa amb els Lakers

Los ÀngelesL'exbarcelonista Marcelinho Huertas ja porta la samarreta de Los Ángeles Lakers. "És l'equip que va mostrar més interès a mi", ha dit el base en el seu primer partit amb els mitjans locals a les instal·lacions del Toyota Sports Center, a El Segundo, la seu on entrena la franquícia californiana.

"Aquesta samarreta és una de les més desitjades del món. Em vaig quedar sense paraules quan vaig saber que els Lakers em donaven aquesta oportunitat", ha manifestat el jugador de 32 anys, que ve de disputar les últimes quatre temporades amb el Barcelona.

"Després d'haver evolucionat com a jugador, d'haver guanyat títols i d'haver tenir èxit a Europa, per primera vegada em vaig veure davant l'oportunitat de sortir del meu contracte sense pagar una gran quantitat per anar-me'n a l'NBA. Volia fer el salt i aquest em sembla l'escenari perfecte", ha declarat el brasiler.

Huertas ha admès que tenia diverses ofertes d'Europa, però també tenia clar que volia "assumir aquest risc". "No volia quedar-me a Europa només per la seguretat de tenir una feina. Volia aconseguir aquest somni. Això és més important que els diners. Si fos per diners -ha subratllat-, m'hauria quedat a Europa". De fet, segons el diari Los Angeles Times, el base tindrà un contracte no garantit pel qual cobrarà una mica més de mig milió de dòlars, una xifra molt per sota de la que guanyava alBarça.

stats