PRIMERA DIVISIÓ
Esports 19/08/2017

El València recupera la rialla amb Marcelino

Manolo Márquez va debutar amb derrota amb el Las Palmas

T.p.
1 min
Manolo Márquez i  Marcelino

BarcelonaEl València ha recuperat l'optimisme. En el primer partit oficial amb Marcelino a la banqueta, l'equip valencià ha derrotat per 1-0 el Las Palmas amb un gol de l'italià Zaza. Després de dues temporades plenes de decepcions, l'equip va jugar un bon partit contra els canaris, castigats per la vermella al croat Halilovic al primer temps. El partit ha significat el debut com a tècnic a Primera del català Manolo Márquez, extècnic de l'Europa, el Prat, el Sant Andreu o l'Espanyol B.

Marcelino, que en el passat havia rebutjat dos cops ofertes del València, finalment ha aterrat a Mestalla i l'equip ha rutllat en el seu debut. Ha sigut el darrer partit de Joao Cancelo, que se'n va a l'Inter de Milà i s'ha acomiadat de Mestalla plorant. El València encara espera fitxar fins al 31 d'agost, però ahir va confirmar dos fitxatges per reforçar la defensa: el brasiler Gabriel Paulista i el colombià Jeison Murillo.

El València pagarà uns 12 milions d'euros pel jugador brasiler, que ha jugat a l'Arsenal i al Vila-real. Pel que fa a Murillo, el València ha acordat finalment la cessió per dues temporades del jugador amb una compra obligatòria al seu actual propietari, l'Inter de Milà.

stats