Moto2
Esports 14/08/2011

Márquez acaba 2n i retalla quatre punts més a Bradl en la lluita pel mundial de Moto2

Andrea Ianone ha guanyat la cursa de Brno, seguit de Marc Márquez i Stefan Bradl, que continua liderant el mundial però ara amb 43 punts d'avantatge

Martí Molina
2 min
Bradl (esquerra), Márquez, (centre) i Iannone a l'últim revolt de Brno

BarcelonaMarc Márquez ha acabat segon a la cursa de Brno i ha pogut retallar 4 punts més a Stefan Bradl -que ha acabat tercer- en la seva lluita pel mundial de Moto2. Andrea Ianone ha guanyat una prova que ha destacat per la seva duresa, on alguns pilots s'han arribat a tocar en la lluita per la primera posició.

La batalla ha començat just després de la sortida. Als primers revolts del circuit, Márquez i Bradl s'han tocat mentre negociaven una xicana, i el de Cervera ha quedat relegat a la 5a posició, tot i que després ha pogut remuntar. De fet, de seguida ha quedat definit un grup capdavanter (Márquez, Bradl, Ianone, De Angelis i Lutti), que s'ha anat intercanviant les posicions fins al final de la prova.

De Angelis ha tingut un comportament molt agressiu durant la cursa, amb derrapades espectaculars i sense por al cos a cos. Així s'ha arribat a tocar fins a dos cops amb Márquez. En una d'elles li ha deixat el pneumàtic marcat al braç del català. Però el pilot de l'equip Catalunya Caixa tampoc no s'ha arronsat i ha defensat la seva plaça davant Ianone, amb qui també s'ha arribat a tocar.

Márquez s'ha situat al capdavant a falta de dues voltes, però a l'inici de l'última, Ianone l'ha superat. El pilot italià ha defensat molt bé la seva posició i ha aconseguit creuar la línia de meta en primer lloc, seguit del pilot de Cervera. El tercer ha estat Stefan Bradl, que després de batallar i superar De Angelis al penúltim gir, ja no ha tingut opció d'enganxar-se als dos pilots capdavanters i s'ha hagut de conformar amb la tercera posició del podi.

Després del Gran Premi de la República Txeca, Stefan Bradl continua liderant el mundial, però ara amb 43 punts respecte Marc Márquez, que aquest diumenge li ha retallat 4 punts més, quan queden 7 curses per disputar-se (175 punts en joc).

stats