Futbol Català
Esports 19/12/2011

L'entrenador del Masnou afirma que "els àrbitres ens han perjudicat durant tota la lliga"

Claudio Festa creu que no s'està respectant el seu equip

Redacció
1 min
Claudio Festa

El MasnouEl Masnou va empatar sense gols davant el Balaguer aquest cap de setmana però el punt aconseguit pel darrer classificat de la categoria no va agradar ni al tècnic ni a la directiva per l'actuació arbitral. Al club es queixen que fa moltes setmanes que els col·legiats perjudiquen clarament l'equip. En declaracions a COM Ràdio, l'entrenador Claudio Festa va denunciar el que considera un mal tracte dels àrbitres als seus jugadors durant la primera volta.

Per a Festa "l'actuació arbitral d'aquest cap de setmana va ser lamentable. Va ser una més de les que venim patint. Nosaltres som una plantilla curta, que està patint lesions i no podem formar el mateix onze dues setmanes seguides, però tot i així l'equip està treballant per tenir ocasions i sumar punts, sense donar patades ni protestar. Diumenge no ens van xiular un penal molt clar i a sobre el jugador va veure la groga per haver-se deixat caure. Tot el club està molt disgustat perquè sentim que no ens respecten".

El tècnic no es mossega la llengua i manifesta que pot dir "clarament, alt i fort, que ens han perjudicat en 14 de les 17 jornades que portem disputades. No volem que ens regalin res, però que no ens ho treguin. Volem el mateix respecte que a la resta d'equips. Som un equip humil, però ser-ho no vol dir que ens puguin faltar al respecte. Llàstima que no podem gravar tots els partits per mostrar tot això. No és cap excusa, és una realitat. Els àrbitres fins i tot ens parlen malament i no es dirigeixen correctament a nosaltres".

stats